Hotel Iasi Diplomat

Hotel Iasi - Cazare Iasi - Hotel Diplomat Iasi

Hotel Iasi: Hotel diplomat Iasi ofera servicii de cazare in regim hotelier si restaurant la preturi avantajoase Hotel Iasi - Hotel Diplomat Iasi este o unitate de cazare extrem de bine cotata in Iasi, fiind clasificata cu 4 stele, ce va ofera servicii de cazare Iasi de inalta calitate. Conditiile oferite de Hotel Diplomat Iasi - Hotel Iasi sunt menite pentru a va oferi un confort sporit pe toata durata sederii dumneavoastra in cadrul unitatii noastre de cazare Iasi. Hotel Diplomat Iasi - Hotel Iasi este situat in la intrarea in Iasi, pe soseaua Bucium. Cladirea este dispusa pe 3 nivele, dispune de un restaurant a la carte, parcare privata gratuita, aer conditionat & Wifi gratuit.

Hotel Iasi si Cazare Iasi - CAMERE DUBLUE

Camerele duble din cadrul Hotel Diplomat Iasi - Hotel Iasi - Cazare Iasi sunt alcatuite fie cu pat matrimonial sau cu paturi twin, camerele fiind destinate atat pentru o singura persoana dar si pentru familii cu 2 adulti. Toate spatiile de cazare Iasi sunt prevazute cu aer conditionat, oferind un confort soprit, LCD TV, minibar, Wifi gratuit, parcare gratuita, uscator de par, cosmetice personalizate, uscator de par, pentru confortul turistilor nostri. realizare site web

Hotel Iasi - Cazare Iasi la hotel Diplomat Iasi

Hotel Diplomat Iasi - Hotel Iasi reprezinta locatia perfecta pentru un sejur de neuitat. Apartamentele si camerele noastre sunt prevazute cu aer conditionat, LCD TV, parcare gratuita, Wi-fi gratuit, uscator de par, cosmetice personalizate, pentru confortul turistilor nostri... Va invitam in cadrul Hotel Diplomat Iasi - Hotel Iasi sa va bucurati de un ambient placut, personal amabil si servicii ireprosabile. Cazare Iasi la cel mai inalt standard.

Hotelul Diplomat Iasi, a fost conceput din dorinta de a oferi un suflu de eleganta si rafinament evenimentelor importante din viata dumneavoastra. Fie ca sunteti cazat intr-una din cele 22 de camere superb amenajate din cadrul hotelului, sau serviti masa in cadrul restaurantului nostru, va oferim garantia unor servicii de calitate, desavarsite de profesionalismul si talentul staff-ului nostru.

Business Double Room

Camerele Standard Single Room ofera oaspetilor o atmosfera calda si linistitoare care imbina perfect relaxarea cu utilul, intr-o suprafata totala de peste 30 mp, amenajate cu pat matrimonial. Din camere nu lipseste lampa ajustabila, si dulapul dublu din lemn masiv. Camerele sunt foarte bine izolate, asigurand oaspetilor o liniste deplina atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.

Oaspetii cazati in Standard Single Room beneficiaza de functiile “make room” si “do not disturb”, sistem individual de climatizare, internet wireless gratuit si de mare viteza, televiziune prin cablu cu programe nationale si internationale. Toate camerele au televizoare LED cu diagonala de 60inch. Baile sunt dotate cu cada cu hidromasaj, halat de baie, bideu, papuci de casa de unica folosinta, uscator de par si articole de toaleta gratuite, specifice confortului de 4 stele.

Pentru siguranta dumneavoastra, in fiecare camera exista un seif pentru obiectele de valoare, senzori elecronici de fum, iar la receptie se afla un seif suplimentar.

Micul dejun este inclus in pretul camerei si poate fi servit in timpul saptamanii intre orele 7-10, iar in weekend intre orele 7-11.

De asemenea se pot organiza drumetii, cat si excursii cu bicicletele puse la dispozitie de Hotel, in imprejurimile dealului Bucium, printre obiectivele turistice importante amintind Manastirea Bucium, padurea Barnova.

 • Suprafata aproximativa a camerei: 30mp
 • Numar maxim de oaspeti: 2 adulti (nu se pot adauga paturi suplimentare la cerere)
 • Paturi disponibile: 1 pat dublu
 • Vedere spre Bucium
 • Parcare auto gratuita pentru toti clientii

POLITICI HOTEL DIPLOMAT
Copii cu varste cuprinse intre 0-10 ani beneficiaza de cazare gratuita, iar copiii cu varsta de peste 10 ani si adultii platesc 20% din tariful camerei pe noapte.

Serviciile suplimentare gratuite includ trezirea la ora specificata, comenzi taxi, transmiterea de mesaje.

Asiguram, de asemenea, pastrarea in cadrul hotelului a obiectelor uitate de turisti, pe timp de 30 de zile, expedierea corespondentei, ziare si reviste la receptie, dar si prim ajutor prin acordarea de medicamente si materiale sanitare.

Serviciile cu plata includ spalatul si calcatul lenjeriei, telefon si fax cu facturare automata, mini-bar, inchirierea de jocuri si biciclete pentru excursii.

Check in-ul se realizeaza la ora 13, iar check-out-ul este la ora 12. Se accepta in cazuri speciale si posibilitatea de ‘late check-in’ si ‘late check-out’.

Nu se accepta animale de companie.

Carduri acceptate: Visa, Eurocard, Mastercard, Maestro. Se accepta plata cu cardul la receptie.

Oferim posibilitatea de anulare GRATUITA cu pana la 24 ore inainte de data sosirii.

Everything was perfect too evey single details. Good customer service, good breakfast and every meal was to perfection.
Carmen, Romania

*recenzie verificata Booking.comStandard Single Room offer our guests a warm and calm ambiance, that combine perfectly relaxation and usefulness, in a total surface of over 30 sq m, with a double bed. The room is equipped with a reading lamp, and a double door wardrobe. The rooms are soundproof, assuring that our guests have a complete intimacy by day and by night.

The Standard Single Room guests are provided with “make room” si “do not disturb” services, AC system, free high-speed WiFi, national and international cable TV, minibar and DYI coffee / tea bar. All the rooms are equipped with 60″ LED TV. The bathrooms are equipped with a bathtub with massage, bathrobe, bidet, disposable slippers, hair dryer and free toiletries, specific to 4 stars comfort.

For your safety, each room is provided a safe for valuables, electronics smoke detectors, and the reception has an additional safe.

Breakfast is included in the room price and can be served during work days between 7AM and 10AM, and in the weekend between 7AM and 11AM.

We can also organize hiking trips, and bike rides around the Bucium hills, with our bikes. Some of the more interesting landmarks are Bucium Monastery and Barnova forest.

 • Approximate room size: 30mp
 • Maximum number of guests: 2 adults (we can not add extra beds upon request)
 • Available beds: 1 double bed
 • View over Bucium area
 • Free parking for all our clients

DIPLOMAT HOTEL POLICIES
Free accommodation for children younger than 10 years, while kids over 10 and adults have to pay 20% fee.

Free additional services include wake-up call, taxi orders, messaging.

Lost and found service, up to 30 days, messaging, newspapers and magazines, and also first aid kits.

Services for a fee include dry cleaning, self charging phone and fax, mini-bar, games renting and bikes.

Check in is at 1PM, and check-out is at 12PM. In special cases we accept ‘late check-in’ and ‘late check-out’.

Pets are not allowed.

Accepted credit cards: Visa, Eurocard, Mastercard, Maestro. We accept credit card payments only at the reception.

We offer FREE cancellation up to 24 hours before check in.

Everything was perfect too evey single details. Good customer service, good breakfast and every meal was to perfection.
Carmen, Romania

*Booking.com verified review


Room Facilities:

 • Anulare Gratuita / Free cancellation
 • Articole de toaleta gratuite / Free toiletries
 • Baie cu cada / Bath with a tub
 • Camere spatioase / Spacious rooms
 • Internet WiFi / WiFi Internet
 • Mic dejun / Breakfast
 • Non-smoking
 • Parcare gratuita / Free Parking
 • Pat matrimonial / King size bed
 • Seif / Safe
 • Televiziune prin cablu / Cable TV
 • TV LCD
 • Uscator de par / Hairdryer

145 Lei

/ night
Select Room
Check In Date
Check Out Date
Name
Number of Person
Email
Phone
Comment
 • https://hotel-diplomat.ro/wp-content/uploads/single-double/30.jpg
 • https://hotel-diplomat.ro/wp-content/uploads/single-double/32.jpg
 • https://hotel-diplomat.ro/wp-content/uploads/single-double/33.jpg
traduceri Iasi
realizare site web
Béton Imprimé Montpellier inchiriere avion privat cazare regim hotelier Resita Incalzire electrica in pardoseala accesorii smart home convectoare eletrice Senzor miscare fibaro obiecte alama ingrijiri medicale paliative Bucuresti imobiliare corbeanca traduceri autorizate Bucuresti realizare site prices web design Dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi