Hotel Iasi Diplomat

Hotel Iasi - Cazare Iasi - Hotel Diplomat Iasi

Hotel Iasi: Hotel diplomat Iasi ofera servicii de cazare in regim hotelier si restaurant la preturi avantajoase Hotel Iasi - Hotel Diplomat Iasi este o unitate de cazare extrem de bine cotata in Iasi, fiind clasificata cu 4 stele, ce va ofera servicii de cazare Iasi de inalta calitate. Conditiile oferite de Hotel Diplomat Iasi - Hotel Iasi sunt menite pentru a va oferi un confort sporit pe toata durata sederii dumneavoastra in cadrul unitatii noastre de cazare Iasi. Hotel Diplomat Iasi - Hotel Iasi este situat in la intrarea in Iasi, pe soseaua Bucium. Cladirea este dispusa pe 3 nivele, dispune de un restaurant a la carte, parcare privata gratuita, aer conditionat & Wifi gratuit.

Hotel Iasi si Cazare Iasi - CAMERE DUBLUE

Camerele duble din cadrul Hotel Diplomat Iasi - Hotel Iasi - Cazare Iasi sunt alcatuite fie cu pat matrimonial sau cu paturi twin, camerele fiind destinate atat pentru o singura persoana dar si pentru familii cu 2 adulti. Toate spatiile de cazare Iasi sunt prevazute cu aer conditionat, oferind un confort soprit, LCD TV, minibar, Wifi gratuit, parcare gratuita, uscator de par, cosmetice personalizate, uscator de par, pentru confortul turistilor nostri. realizare site web

Hotel Iasi - Cazare Iasi la hotel Diplomat Iasi

Hotel Diplomat Iasi - Hotel Iasi reprezinta locatia perfecta pentru un sejur de neuitat. Apartamentele si camerele noastre sunt prevazute cu aer conditionat, LCD TV, parcare gratuita, Wi-fi gratuit, uscator de par, cosmetice personalizate, pentru confortul turistilor nostri... Va invitam in cadrul Hotel Diplomat Iasi - Hotel Iasi sa va bucurati de un ambient placut, personal amabil si servicii ireprosabile. Cazare Iasi la cel mai inalt standard.

Hotelul Diplomat Iasi, a fost conceput din dorinta de a oferi un suflu de eleganta si rafinament evenimentelor importante din viata dumneavoastra. Fie ca sunteti cazat intr-una din cele 22 de camere superb amenajate din cadrul hotelului, sau serviti masa in cadrul restaurantului nostru, va oferim garantia unor servicii de calitate, desavarsite de profesionalismul si talentul staff-ului nostru.

Restaurant Nunta Iasi - Hotel Iasi

RESTAURANT NUNTA IASI – HOTEL IASI DIPLOMAT ****

Restaurant Nunta Iasi – Hotel Diplomat **** este o locatie premium, in cadrul unui hotel de 4 stele, situat in Iasi, ce pune la dispozitie servicii complete de management si organizare de evenimente, propriile solutii personalizate de catering si suport permanent in organizarea conferintelor, evenimentelor corporate si evenimentelor private, pentru ca Dumneavoastra sa va bucurati de fiecare moment al evenimentului, intr-o atmosfera rafinata, calduroasa si plina de stil.

Restaurant Nunta Iasi – Hotel Diplomat **** acopera o gama diversificata de evenimente. Ne adresam tuturor celor ce doresc servicii de calitate, o atmosfera imbietoare, cu un decor interior placut, pregatit special pentru fiecare eveniment. Fie ca este vorba de o petrecere privata (nunta, botez, zi de nastere) sau de un eveniment corporate (conferinta, gala, lansare de produs), echipa noastra de profesionisti va lucra cu pasiune pentru Dumneavoastra, spre a pune la punct fiecare detaliu al evenimentului. Sala de evenimente Coratim Events Hall poate functiona si pe timpul noptii.

restaurant nunta Iasi restaurant nunta Iasi restaurant nunta Iasi

 

Restaurant Nunta Iasi - Hotel Iasi

 

ULTRA LAST MINUTE RESTAURANT NUNTA IASI

Pentru contractele de nunta semnate pana la sfarsitul lunii februarie, beneficiati de PACHETUL ALL INCLUSIVE (MENIU + OPEN BAR) la doar 270 lei(Varianta I si V din meniu ) – (pentru lunile aprilie, mai, octombrie si noiembrie).
Iar ca oferta speciala oferim un discount de 25% din pretul PACHETULUI FOTO & VIDEO SI FORMATIE (PRETUL INITIAL FIIND DE 2800€).

LAST MINUTE RESTAURANT NUNTA IASI

Pentru primele 3 contracte de nunta semnate pana pe 15 ianuarie 2020, beneficiati de PACHETUL ALL INCLUSIVE LA DOAR 250 lei (pentru lunile aprilie, mai octombrie si noiembrie 2020)..
Pentru petreceri de botez, corporate sau aniversari oferim discounturi de pana la 15% la variantele de meniu alese (+alte beneficii).

 

restaurant nunta Iasi

traduceri Iasi
realizare site web
Béton Imprimé Montpellier inchiriere avion privat cazare regim hotelier Resita Incalzire electrica in pardoseala accesorii smart home convectoare eletrice Senzor miscare fibaro obiecte alama ingrijiri medicale paliative Bucuresti imobiliare corbeanca traduceri autorizate Bucuresti realizare site prices web design Dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi